Over ons

Archeologiereizen.nl is een officiële touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van archeologische reizen die begeleid worden door afgestudeerde archeologen. Archeologiereizen.nl is aangesloten bij het reisgarantiefonds GGTO en de branchevereniging VvKR, wat inhoud dat je altijd veilig en vertrouwd op reis gaat!

Onze archeologische reizen worden enkel en alleen begeleid door archeologen met een bachelordiploma of hoger. Op deze manier garanderen we dat jij altijd een reisleider met wetenschappelijke expertise tot je beschikking hebt staan.

Passie voor de opbouw van het verleden
Het team van Archeologiereizen.nl bestaat uit enthousiaste archeologen die graag hun archeologische kennis met jou willen delen. Zij focussen zich niet alleen op de historie van een locatie, maar ook op haar invloed op de omgeving. Tijdens onze archeologische reizen brengen wij jou naar de meest interessante, maar ook minder bekende plekken. Op deze manier kom jij thuis met de mooiste archeologische verhalen en hangt iedereen straks aan jouw lippen.

 

Archeologiereizen.nl
Hallehuis 15
9932 CC  Delfzijl

Email: info@archeologiereizen.nl
Tel: +316 119 73 275

KvK: 02332807

Onderdeel van
Fotografie-reizen.nl

Laurens Wals
Laurens Wals is al sinds zijn jeugd gefascineerd door archeologie en geschiedenis. Het begon allemaal bij de piramides in Egypte, maar sindsdien heeft hij zijn aandacht uitgebreid naar onder meer Griekenland, Italië, Malta en Noord-Afrika. Laurens heeft een bachelor in Mediterrane archeologie behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Malta. Daarnaast heeft hij archeologische ervaring opgedaan in Nederland, Griekenland en Italië.

Laurens geniet ervan om te reizen en ziet in Archeologiereizen.nl dan ook de perfecte combinatie van werk en plezier. De eerste archeologische reizen die hij organiseerde bestonden uit studiereizen tijdens zijn bestuursperiode bij archeologische studievereniging Bachur. Laurens vindt het leuk om zijn archeologische kennis met jou te delen. Met veel plezier beantwoordt hij jouw vragen op één van onze archeologische bestemmingen. En weet hij het antwoord een keer niet, dan duikt hij voor jou de boeken in!

Nieuwe collega?
Heb jij het in je om onze nieuwe collega te worden? Stuur dan een open sollicitatie naar info@archeologiereizen.nl
en wie weet organiseer jij straks zelf één of meerdere geweldige archeologische reizen!