Ga mee op een archeologische reis!

Archeologische reis Griekenland
Archeologiereis Griekenland
Deze archeologische reis leid je langs de wonderen van de Peloponnesos. Je bezoekt onder begeleiding van een afgestudeerd archeoloog onder andere het oude theater in Epidaurus en het heiligdom in Olympia. Een ervaring om nooit te vergeten!

Archeologiereis Italië
Bezoek de mooiste pre-Romeinse sites van Italië. Ontdek de vele archeologische wonderen die het oude Latium en Etrurië te bieden hebben! Ga langs bij het niet openbare Satricum, laat je meenemen door de geheimen van het Romeinse Terracina en leer pasta maken als een echte Italiaan. Deze reis hoort absoluut op je bucketlist!

Bezoek de mooiste archeologische bestemmingen!
Wil jij graag op een actieve, culturele reis en heb je een passie voor het verleden? Dan ben je bij Archeologiereizen.nl aan het juiste adres! Bij Archeologiereizen.nl ga je onder begeleiding van enthousiaste, afgestudeerde archeologen op archeologische reis naar de meest bijzondere bestemmingen. Wij schetsen voor jou een realistische reconstructie van het verleden en leren jou de wereld te bekijken als een echte archeoloog! Momenteel organiseren wij enkel reizen in Griekenland en Italië langs de geweldigste sites en musea, maar hier komen binnenkort nog vele bijzondere archeologische bestemmingen bij. Dus wil jij graag ergens anders heen op een archeologische reis? Houd dan onze website in de gaten of stuur ons een berichtje!

Speciaal voor jou!

- Ga op reis met een afgestudeerd archeoloog

- Doe kennis op over oude beschavingen

- Bezoek de mooiste archeologische bestemmingen

- Wissel informatie uit met gelijkgestemden