Archeologische rondleiding

Gratis archeologische rondleiding langs de ‘Drentse’ Hunebedden!

Speciaal voor jou, een gratis archeologische rondleiding in augustus! Op zaterdagmiddag 17 augustus 2019 organiseert Archeologiereizen.nl een GRATIS archeologische rondleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in onze archeologiereizen. Deze wandel-rondleiding zal plaatsvinden in het wonderschone Drenthe en leidt je langs meer dan zeven Hunebedden in de omgeving van het plaatsje Borger. Je leert over het gebruik van de Hunebedden door de jaren heen en hun plaats in het landschap, maar ook over de makers van de Hunebedden: de Trechterbekercultuur. Daarnaast komt de onderzoeksgeschiedenis van de omgeving aan bod en ga je samen met een afgestudeerd archeoloog op zoek naar sporen in het landschap die wijzen op menselijke activiteiten uit het verleden!

Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om na afloop van de archeologische rondleiding gezamenlijk het Hunebedcentrum in Borger te bezoeken, (entree)kosten hiervoor zijn wel voor eigen rekening.


Geïnteresseerd? Schrijf je dan NU en uiterlijk vóór 12 augustus in via het onderstaande inschrijfformulier om je gratis plekje(s) te bemachtigen! LET OP, vol=vol.

Boek je liever meteen een archeologische reis van Archeologiereizen.nl? Klik dan hier om onze archeologiereizen te bekijken!

 

Archeologiereizen.nl
Hallehuis 15
9932 CC  Delfzijl

Email: info@archeologiereizen.nl
Tel: +316 119 73 275

KvK: 02332807

Onderdeel van
Fotografie-reizen.nl

Inschrijven helaas niet meer mogelijk.